Meteen naar de inhoud

Deelname en contributie VAKK Junior

REPETITIES

De reguliere repetities van VAKK Junior vinden altijd plaats op donderdagavond in KC De Ark te Dedemsvaart van 19.00 uur tot 21.00 uur. Het CT wil graag de repetitietijd optimaal benutten, dus zorg dat je om 19.00 uur echt klaar bent om te starten. Om te zorgen dat iedereen goed de aandacht erbij kan houden blijven mobiele telefoons tijdens de repetities in de tas. Wanneer we dichterbij de uitvoeringsdatum komen worden er ook enkele zaterdag repetities en (wanneer nodig) een zondag repetitie aan het schema toegevoegd. Dit wordt ruim op tijd gecommuniceerd.

Verderop in het productiejaar stappen we meestal over naar een andere repetitielocatie. Dat heeft te maken met de benodigde ruimte.

CONTRIBUTIE

De contributie voor VAKK Junior is € 175,00 per jaar. Wanneer je halverwege het jaar bij VAKK Junior komt, ontvang je via de penningmeester informatie over de contributie voor de laatste periode van het jaar. 

Voor betaling van de contributie ontvang je een factuur van onze penningmeester met daarop een nummer. Ons boekhoudprogramma koppelt automatisch contributie en factuurnummer. Daarom graag dit nummer gebruiken bij betalingen. Ons rekeningnummer: NL43 RABO 0312 985495.

Zijn er redenen waardoor je de contributie niet kunt betalen? Neem dan contact op met de penningmeester of vertrouwenspersoon.

Het is goed te weten dat er na de voorstellingsweek soms extra kosten zijn. Er worden namelijk foto- videoregistraties van de voorstelling gemaakt die je kunt aanschaffen. Afname is uiteraard naar eigen keuze; de kosten zijn voor eigen rekening.