Meteen naar de inhoud

Sponsoring en donaties

Kostenplaatje

Ondanks de hoge bezoekersaantallen – zo’n 900 per productie – is het voor een amateurgezelschap met maar 35 betalende leden een heksentoer om steeds weer financieel de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. De kosten rijzen steeds verder de pan uit, terwijl het steeds moeilijker wordt om subsidies te verkrijgen.

De totale kosten voor een productie bedragen ruim € 50.000,-. Alleen al de ingehuurde professionele krachten – orkest, choreograaf, regisseur, dirigent/repetitor, licht- en geluidstechnici – slokken hiervan ruim twee derde deel op.
Deze mensen zijn echter onontbeerlijk om een stuk op de planken te zetten zoals het publiek dat van Muziektheater VAKK gewend is: van hoge kwaliteit en met veel luister- en kijkplezier.

Steun van derden in de vorm van donaties is daarom voor onze vereniging een absolute noodzaak!

Uw bijdrage

Wilt u ook laten zien dat u trots bent op het bestaan van zo’n bloeiende vereniging in uw regio, en wilt u op de een of andere manier bijdragen in de kosten van een productie, in de vorm van een gift of jaarlijkse bijdrage, dan kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden. Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Vrienden van…

En dan zijn er ook nog onze “Vrienden van VAKK”, onze donateurs. Deze particulieren leveren jaarlijks een financiële bijdrage. Zonder de steun van al deze mensen zouden we niet in staat zijn om zo veel mensen plezier te laten beleven aan een productie van dit formaat, in al zijn facetten.

Vriendenloterij

Speel mee voor onze vereniging en maak wekelijks kans op € 100.000!

De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor Muziektheater VAKK. Vergeet vooral niet aan te geven dat u mee speelt voor Muziektheater VAKK.